Дата: 06.04.18-09.04.18

Цена 315 лв.

Product Description

ВЕЛИКДЕН НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА

Великден на остров лефкада – ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ

1-ви ден: 06.04.2018

Отпътуване от София в 06:30 ч. от София по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – Лефкада. Пристигане в Лефкада следобяд. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Вечеря. Нощувка

2-ри ден: 07.04.2018

 Свободен ден или по желание * Екскурзия – Круиз 7 Йонийски острова / целодневен с включен обяд /. Един незабравим ден, в който ще имате възможност да посетите най-забележителните Йонийски острови без да загубите възможност за плаж: Лефкада–ще поплувате на най-хубавия му плаж Порто Кацики, Кефалоня – най-големият от Йонийските острови; Итака – островът на Одисей; Скорпиос, Спарти и Скорпиди – бившите вече острови на Онасис; Мадури и Меганиси. Свободно време в Нидри за разходка и шопинг. Връщане в хотела. Вечеря. Христос Воскресе. Пожелание посещение на местната църква за Великденска литургия. Нощувка.

3-ти ден: 08.04.2018

 Великденска закуска. Свободен ден или разходка из остров Лефкада. Посещение на манастира Агиа Фенеромени. Посещение на един от най-хубавите плажове на острова – Катизма. Пешеходна разходка в столицата Лефкада: Централният площад; църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството. Свободно време. Връщане в хотела. Великденска вечеря със специална програма. Нощувка.

4-ти ден: 09.04.2018

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

• Транспорт с комфортен автобус;

• 3 нощувки със закуски хотел „Villagio Maistro“ 3* http://www.maistro.gr/lefkada-hotels/gallery.htm

• 2 обикновени вечери

• 1 Празнична Великденска вечеря с програма

• Пешеходна обиколка на Лефкада

• Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 2 000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане/

• Водач през цялото пътуване и престой на място;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

• Круиз 7 Йонийски острова – 30 €, деца до 11.99 г. – 50% / с включени обяд + напитка на борда на кораба / ;
• По желание може да сключите застраховка „Отмяна на пътуване“
За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място на представителя !!!

Круиз 7 Йонийски / Гръцки острова.

Сутринта трансфер с автобус до остров Лефкада, селището Нидри / едно от любимите места за почивка на Мария Калас /. Към 10:00 се взема кораб, който отплава към южната и западната части на о-ва. По пътя се виждат няколко прекрасни селища на Лефкада – Poros, Syvota, Vasiliki и др. От западната страна корабът спира в близост до един от прекрасните плажове на Лефкада – Porto Katsiki . Възможност за къпане и плаж. След това корабът се отправя към най-големия от Йонийските острови – Кефалоня и по – специално селището Fiscardo /единствено запазило се от голямото земетресение 1957 г./. Свободно време на о-ва.

Круизът продължава към митичния остров Итака. Ще имате възможност за пла ж и къпане. Корабът се отправя обратно на север към бившите вече островите на Онасис, като по пътя се спира за снимки в пещерата Papanikolis на остров Meganisi. Следва възможност за плуване до най-големия от островите на Онасис – Scorpios. Пътят минава покрай другите два негови острова Sparti и Skorpidi, както и острова на великия гръцки поет Aristotelis Valouritis – о-в Madouri, който се намират съвсем близо до Нидри, където започва и завършва прекрасния круиз в Йонийско море. Трансфер до хотела.Препоръчват се удобни обувки, шапка, очила, бански костюм, слънцезащитни средства, хавлии и дрехи за преобличане.

РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ

Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ

При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:
• от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
• от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
• от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
• под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

*Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.

великден на остров  лефкада    великден на остров  лефкада   великден на остров  лефкада    великден на остров  лефкада